Persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside www.lonedybkjaerscholarships.dk accepterer du, at Lone Dybkjær Fonden behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Lone Dybkjær Fonden respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

 

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder (men ikke begrænset til) vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Lone Dybkjær Fonden har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

 

Lone Dybkjær Fonden indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • foretager online donationer
  • Giver personoplysninger til os via hjemmesiden.


Lone Dybkjær Fonden indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og navn) for at levere den ydelse, som du efterspørger.

Lone Dybkjær Fonden benytter Fundraisingbureauet til håndtering af online donationer og opbevarer ikke selv informationer om kortnumre på betalingskort.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.lonedybkjaerscholarships.dk videregives ikke til andre end Fundraisingbureauet, behandler dem fortroligt og kun ifm. at sikre de lovkrav, der er for at modtage og behandle donationer og forhindre svindel.

For at kunne videreudvikle og forbedre www.lonedybkjaerscholarships.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, fx til at se hvilke sider og browsere, du bruger mest.

 

Hvor og hvordan lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på server i Danmark. Personoplysninger opbevares i henhold til den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. CPR-numre, kontonumre og reg. numre gemmes krypteret på vores server. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor. Data der sendes til vores server er krypteret med en SSL-forbindelse.