Støttekoncert i Holmens Kirke

Støttekoncert

KOM OG VÆR MED NÅR VI FEJRER, AT VI SNART UDDELER LEGAT NR. 30

HOLMENS KIRKE, 24. oktober 2024, KL. 19 – 20.30

Holmens Vokalensemble med kantor Jakob Lorentzen vil for anden gang skabe en smuk ramme om Lone Dybkjær Fondens arbejde for ligestilling gennem videregående uddannelse til kvinder i Mellemøsten og Asien.

Lone Dybkjær Fonden uddeler legater til studerende på Asian University for Women. Kvinderne kommer fra de fattigste og mest udsatte familier, men de har talentet og livsmodet til at gøre en forskel. De vil engagere sig og være ledere på trods af tradition, kultur, religion og ikke mindst deres køn. Med et legat fra os får de tre års bacheloruddannelse, og de bliver fyrtårne, som kan bidrage til udvikling og vise nye veje for kvinder i Asien.

Vi fejrer disse stærke kvinder og deres vilje til at forandre verden. Vi gør det med smuk kormusik, fællessang og journalist Simi Jan er der også for at give sit syn på, hvordan  situationen for kvinder i Asien udvikler sig – især med fokus på Afghanistan og Palæstina.  

Du bestemmer selv prisen på din billet, dog minimum 30 kr. Vi sætter enormt stor pris på, at du donerer et beløb, så vi kan hjælpe flere kvinder til at få en videregående uddannelse. Alle indtægter går direkte til legater til kvinder, som har behov for hjælp, og de er desværre mange.

Udover en unik koncertoplevelse med Holmens Vokalensemble, vil din donation gøre dig til en af Lone Dybkjær Fondens Venner. I er med til at berige vores arbejde og fremme, at flere kvinder får en videregående uddannelse. Faktisk står vi overfor at uddele det første legat finansieret af donationer fra jer, vores Venner. Alle de beløb, I har doneret, har nu sammen med donationer fra Lysgaard Fonden og Soroptimist International sat os i stand til at uddele Lone Dybkjær Fondens legat nr. 30. Vi glæder os til at fortælle mere om, hvem modtageren bliver.

Alt det skal vi fejre med en smuk koncert.

På næste side kan du indtaste dine oplysninger.

Du bestemmer selv prisen på din billet – dog minimum 30 kroner.

Når du har indtastet dine oplysninger, vil du modtage en email, som fungerer som din billet til koncerten. 

Vi glæder os til en aften i dit selskab d. 24. oktober 2024.

PROGRAM

VELKOMST

Marie Debora Koch, formand for menighedsrådet i Holmens Kirke, og Poul Nyrup Rasmussen, tidligere statsminister og medstifter af Lone Dybkjær Fonden.

VOKALENSEMBLET

Gregorio Allegri (1582-1652): Miserere

W.A. Mozart (1756-1791): Laudate Dominum

ASIAN UNIVERSITY FOR WOMEN

Poul Nyrup Rasmussen præsenterer den kvinde, som skal modtage det første legat finansieret af Lone Dybkjær Fondens Venner

FÆLLESSANG

Dybt hælder året

VOKALENSEMBLET

Edvard Grieg (1843-1907): Ave Maris Stella,

Vagn Holmboe (1909-1996): Høbjærgning ved Havet

P.E. Lange-Müller (1850-1926): Hil dig, du lys over Havet!

KLAVERSOLO

Kantor Jakob Lorentzen spiller Edvard Grieg: Bryllup på Troldhaugen

VOKALENSEMBLET

Claude Debussy (1862-1918): Trois Chansons de Charles d’Orléons

Rued Langgaard (1893-1952): Rosengårdsviser

SAMTALE OM BEHOVET FOR VIDERGÅENDE UDDANNELSE

Journalist Simi Jan og Poul Nyrup Rasmussen i samtale om den udvikling, det skaber, når kvinder i Asian og Mellemøsten får videregående uddannelse

FÆLLESSANG

Du kom med alt det, der var dig

VOKALENSEMBLET

Hugo Alfvén (1872-1960): Uti vår hage

Wilhelm Stenhammar (1871-1927): I Seraillets Have

David Wikander (1884-1955): Kung Liljekonvalje av dungen

PÅ GENSYN

Poul Nyrup Rasmussen siger tak og på gensyn